KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386
2023 június 25.

Egyházkerületi Kántorképző Tanfolyam

Dr. Orosz Otília Valéria tanfolyamvezető
A tanfolyamra 2023. július 24 – augusztus 11. között kerül sor a Nagyvárad-Újvárosi Református Egyházközség templomában, valamint a PKE-n.
Egyházkerületi Kántorképző Tanfolyam

KÁNTORKÉPZŐ TANFOLYAM

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület 2023. július 24 – augusztus 11. között szervezi meg az Egyházkerületi Kántorképző Tanfolyamot, mely a Partiumi Keresztény Egyetem régi épületében, valamint a Nagyvárad-Újvárosi Református Egyházközségben kerül megrendezésre. Várunk minden olyan, 12 évet betöltött fiatalt, illetve aktív kántort vagy felnőttet felső korhatár nélkül, aki zenei tehetségét szeretné fejleszteni és istentiszteleti, liturgikus zenei szolgálatra fordítani. 

A tanfolyamon a zenei előképzettség függvényében nyolc, különböző szintű csoportban hat tanár tanít gyülekezeti éneket, orgonát, orgonaismeretet, karvezetést, zenetörténetet, himnológiát, zeneelméletet. A tanfolyam végén minden hallgató csoportvizsgát tesz, majd az egyházkerület által kibocsátott igazolást, illetve a kántorvizsgát követően kántori oklevelet kap, mely feljogosítja a gyülekezeti kántori szolgálatra.

Jelentkezni lehet az o.otilia@yahoo.com címen, telefonon a 0740454965 számon vagy az egyházkerület címén (Nagyvárad, Sulyok István u. 9).

JELENTKEZÉSI LAP

NÉV………………………………………………

LAKCÍM………………………………………….

EMAILCÍM……………………………………….

SZÜLETÉSI DÁTUM……………………………

TELEFONSZÁM…………………………………

ALÁÍRÁS…………………………………………

Nagyvárad, 2023. június 25.