KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Színjátszó-csoportok találkozója 2010. november 13-án

A KRE sajtóosztálya
A Királyhágómelléki Református Egyházkerület missziói ügyosztálya a Nagyvárad-velencei Református Egyházközséggel (ez utóbbi mint ötlet- és házigazda) egyházkerületi színjátszócsoportok találkozóját hirdeti meg 2010 november 13-ra.
Színjátszó-csoportok találkozója 2010. november 13-án

Felhívás

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület missziói ügyosztálya a Nagyvárad-velencei Református Egyházközséggel (ez utóbbi mint ötlet- és házigazda) egyházkerületi színjátszócsoportok találkozóját hirdeti meg 2010 november 13-ra. Mivel ilyen távoli a találkozó időpontja, javasoljuk az új csoportok megalakulását, ahol erre indíttatás van.
Fontosabb tudnivalók: a műsorral jelentkező csoportok előadása, mely lehet színdarab (klasszikus vagy modern szerzőtől, akár saját szerzemény), pantomim, bábelőadás, rockopera, stb. kimondottan vallásos témájú lehet és időtartama nem haladhatja meg a fél órát. Ha lehet, kevés díszletet igénylő. 
Lévén, hogy e rendezvény kivitelezése érdekében, az anyagiakra nézve pályáznunk kell, ezért kérjük, hogy csoportonként hozzávetőlegesen a résztvevő személyek számát is szíveskedjenek jelezni. 
Kérjük továbbá az előadandó mű címének és szerzőjének megnevezését, a műről egy nagyon rövid (negyed oldalnyi) ismertetőt, valamint a szereplők/előadók névsorát, ill. hogy ki a rendezője (mindezek a kinyomtatandó műsorfüzet és a zsűri számára szükségeltetik). 
A fent megadott dátumon egy rövid bibliamagyarázattal a kezdési időpont de. 10 óra. A találkozó helyszíne a Petőfi Sándor kultúrotthon (a velencei templom tőszomszédságában), Nagyvárad, Kolozsvári út 85 szám. 
A színjátszócsoportok találkozója egy napos és a résztvevők számára biztosítunk étkezést.
Jelentkezési határidő május 1. 
Szeretettel bátorítunk és ugyanakkor várunk több ifjúsági (gyülekezeti és intézményi) csoportot is  erre a missziói célból rendezendő színjátszócsoportok találkozójára. Elérhetőségek: 0723465499, 0259417285,varadvelence@freemail.hu.

Kelt Nagyváradon, 2010 február 26-án,

A szervező intézmények nevében:

Vinczéné Pálfi Judit                                                                   Farkas Antal

egyházkerületi missziói előadótanácsos                          nagyvárad-velencei lelkipásztor